Mesin Penghancur Rumput Logam Roller
  • Mesin Penghancur Rumput Logam Roller - 0 Mesin Penghancur Rumput Logam Roller - 0
  • Mesin Penghancur Rumput Logam Roller - 1 Mesin Penghancur Rumput Logam Roller - 1

Mesin Penghancur Rumput Logam Roller

Shuoxin minangka pabrikan lan pemasok China sing mrodhuksi Squeezing Roller Metal Lawn Mower Crusher kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Mesin iki utamane digunakake kanggo tanduran lan peternakan. Iku mesin forage sing bisa ngrampungake nglereni suket, pencet flat lan paving operasi ing siji wektu.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Shuoxin minangka produsen lan pemasok Mesin Pemotong Rumput Logam Mesin Pemotong Rumput China profesional, yen sampeyan nggoleki Mesin Pemotong Rumput Logam Mesin Pemotong Rumput Logam sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Mesin Cut, pencet warata lan remuk suket suket seger Asal-Usul, kang bisa akselerasi penguapan saka banyu internal, shorten wektu pangatusan, lan nggawe Asal-Usul, godhong, lan kembang kanggo garing terus-terusan, nyuda mundhut gizi, lan nambah kualitas. suket garing.


Crusher mesin pemotong rumput logam iki digunakake utamane kanggo tanduran lan peternakan. Iku mesin forage sing bisa ngrampungake nglereni suket, pencet flat lan paving operasi ing siji wektu. Cocog kanggo padang rumput sing lembab dhuwur, padang rumput panen. Ana rong model: jembaré nglereni maksimum 2,1 meter lan 2,4 meter kanggo milih saka.


Mbantu panen panen saka sawah ing wektu sing cendhak tanpa ngilangi godhong kanthi ngekstrak jus potong tanpa mbuang nilai nutrisi.


Parameter produk

Apa kaluwihan saka crusher dibandhingake drum ngatur tradisional?

Kontak lengkap ing kabeh jembaré

Batang kanthi kondisi lengkap - luwih cepet garing

Kurang godhong ilang - luwih akeh nutrisi

Kapabilitas dipakani baler banget

Desain ngresiki dhewe

Dirancang kanggo volume karet maksimum

Keasliane - ora ana geter

Ora clogging

Panggantos bolt-on kanggo paling model



Hot Tags: Roller Metal Lawn Mower Crusher, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Merek, Made in China, Kualitas, Murah, Awet

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy