Paket Jaring Jerami

Shuoxin minangka China profesionalPaket Jaring Jeramipabrikan lan supplier, yen sampeyan nggoleki Jaring Straw Bundled sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki!

Ngenalke produk paling anyar kita, bundled straw net! Digawe saka bahan berkualitas tinggi lan pakaryan ahli, produk iki minangka solusi sing sampurna kanggo kabeh kabutuhan kebon sampeyan.

pisanan,jaring jerami bundlediku pilihan banget kanggo sing looking kanggo ndhukung lan nglindhungi tetanduran sing. Bolong sing dirajut kanthi rapet nyedhiyakake dhukungan sing cukup kanggo tanduran sing paling alus, supaya bisa tuwuh kuwat lan sehat. Bahan jerami alam uga breathable, saéngga sirkulasi udara sing optimal ing saubengé tanduran, luwih ningkatake wutah.


View as  
 
Hay Bungkus Bale Jaring Silase Jerami Bungkus Jaring

Hay Bungkus Bale Jaring Silase Jerami Bungkus Jaring

Temokake pilihan akeh Hay Wrap Bale Silage Straw Wrapping Net saka China ing Shuoxin. Babagan bahan mentahan, jerami bale jerami digawe saka bahan prawan 100% lan poliethelin kapadhetan dhuwur, sing ramah lingkungan, bisa nyukupi syarat resistensi intensitas UV ing belahan bumi sisih lor lan kidul, lan cocog kanggo kabeh crops ing kabeh. kahanan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jaring Pembungkus Silase

Jaring Pembungkus Silase

Temokake pilihan gedhe saka Silage Wrapping Net saka China ing Shuoxin. Bale netting digawe dening mesin baling lan cross stitch. Babagan bahan mentahan, jerami bale jerami digawe saka bahan prawan 100% lan poliethelin kapadhetan dhuwur, sing ramah lingkungan, bisa nyukupi syarat resistensi intensitas UV ing belahan bumi sisih lor lan kidul, lan cocog kanggo kabeh crops ing kabeh. kahanan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Sugeng rawuh ing grosir awet, murah lan berkualitas Paket Jaring Jerami saka pabrik kita. Shuoxin minangka pabrikan lan supplier Paket Jaring Jerami ing China. Produk kita kabeh digawe ing China lan kita duwe merek dhewe. Yen sampeyan pengin ngerti liyane, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy