Satelit Land Level Laser Land Leveler
  • Satelit Land Level Laser Land Leveler - 0 Satelit Land Level Laser Land Leveler - 0
  • Satelit Land Level Laser Land Leveler - 1 Satelit Land Level Laser Land Leveler - 1
  • Satelit Land Level Laser Land Leveler - 2 Satelit Land Level Laser Land Leveler - 2
  • Satelit Land Level Laser Land Leveler - 3 Satelit Land Level Laser Land Leveler - 3
  • Satelit Land Level Laser Land Leveler - 4 Satelit Land Level Laser Land Leveler - 4

Satelit Land Level Laser Land Leveler

Shuoxin minangka pimpinan profesional China Satellite Land Level Laser Land Leveler produsen kanthi kualitas lan rega sing cukup. Mesin kasebut nggunakake sinyal transmisi radio, lan sinyal kasebut ora kena pengaruh papan lan lingkungan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


High Quality Satellite Land Level Laser Land Leveler ditawakake produsen China Shuoxin. Tuku Satelit Land Level Laser Land Leveler sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Mesin kasebut nggunakake sinyal transmisi radio, lan sinyal kasebut ora kena pengaruh papan lan lingkungan. Nggunakake teknologi posisi diferensial kanggo entuk operasi leveling presisi dhuwur, lan uga ndhukung leveling slope. Ningkatake kahanan produksi lemah lan nambah produktivitas lahan pertanian kanthi lengkap.


Stasiun pangkalan lemah nyedhiyakake informasi referensi posisi, sing dikirim menyang pengontrol liwat stasiun radio supaya bisa ngetung informasi posisi shovel kanthi presisi sing luwih dhuwur.


Sistem kontrol ngetung bidang datum referensi kanthi njupuk titik, mbandhingake posisi awak shovel lan bidang datum referensi, lan entuk jumlah teleskopik silinder watesan liwat algoritma tartamtu. Ora kena pengaruh angin lan prabédan dhuwur terrain, lan jarak transmisi bisa tekan luwih saka 5 kilometer.


Parameter produk

Keanehan saka satelit level tanah laser leveler

Tampilan peta wektu nyata: trek operasi, peta terrain dhuwur lan kurang, intuisi lan jelas, efisiensi leveling bisa ditambah 30%


Kompatibel karo macem-macem sekop datar: bisa adaptasi karo sekop teleskopik, sekop loosening lemah, scraper sawah, scraper lan shovel datar impor.


Operasi kabeh cuaca 24 jam: awan, wengi, angin kenceng, bledug, kabut lan cuaca ala liyane bisa digunakake


Jangkoan lengkap sinyal jaringan: Ora perlu nyiyapake stasiun pangkalan, jarak kerja tanpa watesan, ngirit biaya tenaga kerja nganti 15%


Datum nyetel dhewe, akurat lan efisien: sistem kanthi otomatis ngenali dhuwur terrain lan kanthi otomatis nyetel datum tanah, sing bisa nambah efisiensi operasi kanthi 20%



Hot Tags: Satelit Land Level Laser Land Leveller, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Merek, Made in China, Kualitas, Murah, Awet

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy