Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader
  • Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader - 0 Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader - 0
  • Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader - 1 Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader - 1
  • Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader - 2 Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader - 2

Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader

Shuoxin minangka pabrikan lan pemasok China sing utamane ngasilake Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Mesin kasebut minangka spreader ground drive, dirancang kanggo panggunaan saben dina lan beban sing luwih cilik. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Minangka produsen Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader kualitas tinggi profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader saka Shuoxin lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.


Mesin nyebar pupuk liwat papan chain ing ngisor carriage wheel -drive, kang cocok kanggo manure garing lan udan, pupuk Organic, manure kewan, etc. Ukuran cilik lan tumindak fleksibel.


Mesin kasebut minangka spreader ground drive, dirancang kanggo panggunaan saben dina lan beban sing luwih cilik. Dibangun saka bahan kualitas dhuwur lan awet, fitur kothak baja kabeh-gandheng, desain alangan A-frame, pigura heavy-baja, narik-mburi, mimpin lemah.


Keuntungan lan fitur saka Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader

Shuoxin SX 1000 Manure Spreaders digawe kanthi kualitas bahan sing paling dhuwur.


Dheweke ngalami proses lukisan sing kuat sing kalebu degrease, banjur dicet nganggo anti-karat, dilapisi cat anti-korosif lan pungkasane dikeringake ing suhu 120 derajat Celsius.


Iki nyedhiyakake Shuoxin SX 1000 Manure Spreaders kanthi daya tahan sing luwih apik lan umur sing luwih dawa.


Parameter produk

Kaluwihan saka SHUOXIN SX 1000 Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader

Spreaders diobati karo inhibitor karat

Lampiran kasedhiya kanggo nyebar uyah garing lan wedhi.

Cocog kanggo traktor daya kuda kompak lan cilik

Proses lukisan sing kuat sing ngidini urip luwih suwe lan tahan lama

Bisa digunakake kanggo nyebar beras, gandum, sereal, uyah garing lan wedhi

Sasis tubular sing kuat.

Nawakake pola nyebar Wide lan Malah

Direkayasa kanggo aplikasi maksimal

Dibangun saka baja tahan lama

Bisa dicopot supaya gampang diganti yen perlu


Hot Tags: Hand Manure Spreader Gearbox Manure Spreader, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Merek, Made in China, Kualitas, Murah, Awet

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy